World Proef zondag 7 mei 2017

Initiatief van Gelre Association International in samenwerking met Apeldoorn Burlington Comité.

Geniet en maak kennis met uw speciale gastheer CANADA met aandacht voor de viering van 150 jaar Canada, de bevrijding van Nederland door de Canadezen, voor de Canadese geschiedenis, cultuur en de vriendschapsbanden tussen Nederland en Canada, tussen Apeldoorn en Burlington.

Apeldoorn World Proef is een unieke en kleurrijke internationale markt met cultuur, historie, literatuur, toerisme, economie & ecologie, eetcultuur, workshops, informatie en een internationaal muzikaal-cultureel programma.
Voorlopige lijst deelnemende landen: Canada, Italië, China, Rusland, Afghanistan, Azerbeidzjan, Indonesië, Thailand, Filipijnen, Vietnam, Bulgarije, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Mexico, Brazilië en Nederland.

Zondag 7 mei 2017 van 12:00 – 19:00 uur
Oranjepark in Apeldoorn

Apeldoorn World-Proef biedt gelegenheid tot kennismaken en ontmoeten en beoogt het belang van samenwerking tussen landen en regio’s te onderstrepen.

Onderschrijft de noodzaak van internationaal delen van sociale, culturele, economische- en ecologische waarden en van wederzijdse internationale versterking op basis van gedeelde belangen.

Respecteert en bouwt voort op de verdiensten van generaties. Historisch besef, respect, waarderen, stimuleren en belonen zijn belangrijke voorwaarden voor succesvolle internationale ontwikkeling, samenwerking en innovatie.

Wij nodigen u namens de deelnemende landen uit voor deze internationale markt en verwelkomen u graag als onze gast op zondag 7 mei 2017 in het Oranjepark te Apeldoorn.

Gelre Association International & Stichting Apeldoorn Burlington Comité

Hier inschrijf formulier downloaden

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

World proef Italie