Bezoek bestuursleden Burlington comité aan Apeldoorn

Afgelopen zomer bezochte bestuursleden Arnold en Anne Koopman van het Burlington – Apeldoorn Comité uit Canada Nederland.
Na een hectische reis van Toronto naar Amsterdam moesten ze vanwege een storm landen in Dublin.
Na 7 uur vertraging en met problemen op het spoor kwamen ze uiteindelijk aan in Maastricht waar ze VIP kaarten hadden voor een concert van André Rieu.
Ook het vervolg van hun reis door Europa werd er een met hindernissen, i.v.m. een lage waterstand van de Rijn en motorstoring van het rivier-cruise schip moesten ze uitwijken naar Bazel i.p.v. Frankfurt.
Uiteindelijk bereikte ze op 15 juli Amsterdam i.p.v. Arnhem van waaruit zij met de trein arriveerde in Apeldoorn waar zij te gast waren van de fam. V Laarhoven bestuursleden van het Apeldoorn-Burlington Comité. Met het bezoek aan Paleis het Loo en de zondag middag concerten in het Oranjepark en een reünie van Arnold  met klasgenoten van de Brinklaanschool en de Koninklijke HBS kunnen ze toch terug zien op een enerverende maar geslaagde reis naar Nederland en Apeldoorn in het bijzonder.

Arnold is geëmigreerd eind jaren 50 uit Apeldoorn hij woonde aan de Korte Kanaalstraat, zijn ouders beheerde het toenmalig zalencentrum Kunst en Genot voor de oorlog.