Nieuws over uitwisselingen in 2011

In 2011 zijn er 3 officiële uitwisselingen naar Burlington

3 scholen gaan weer naar Canada nl. leerlingen van KSG, Gymnasium en het Edison College bezoeken dit jaar weer Burlington, naast het mee draaien op de verschillende scholen en het volgen van de lessen staat natuurlijk ook bezoek aan de Niagara en Toronto op het programma

In het najaar gaat er weer een grote burger delegatie naar Burlington, zij worden ondergebracht bij verschillende burgers en gaan in 10 dagen Burlington en omgeving bezoeken met hun gast gezinnen.

Als klap op de vuurpeil gaat er in de tweede week van juli een team van jeugd voetballers uit verschillende Apeldoornse clubs meedoen aan een van de grootste Internationale toernooien die er in Canada gespeeld wordt.

Teams uit Brazilië, Portugal, Italië, USA, Australië en Canada kruisen de degens met FC Apeldoorn
De spelers komen uit de volgende clubs
Robur, Beekbergen, WSV en AGOVV en staan onder leiding van Harry Rutgers, Leo v d Kraats en Bart v Rooijen en als pr man gaat mee Gerard Yntema.

Het is de bedoeling dat dit een meer jarig project wordt en dat alle voetballers van alle Apeldoornse verenigingen met voldoende capaciteit de kans krijgen om een keer dit mee te maken
Op de vrienden en sponsor pagina staan de bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt