Zondag 21 mei 2017: Go Bike, Go Dutch, Go Green – Fietsen langs oorlogsmonumenten.

Op zondag 21 mei wordt er onder leiding van het Fietsgilde Apeldoorn een zeer speciale “Canada 150” fietstocht georganiseerd. Er is een mooie route uitgezet door en langs 6 dorpen rondom Apeldoorn; Klarenbeek, Loenen, Oosterhuizen, Lieren Beekbergen en Ugchelen. Tijdens deze fietstocht wordt er aandacht besteed aan belangrijke punten tijdens de route en wordt er informatie gegeven over de diverse oorlogsmonumenten.

Het betreft een fietstocht van ongeveer 40KM met begeleiding van een gids van Het Fietsgilde Apeldoorn.

Er wordt gefietst in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Halverwege de fietstocht is er een langere pauze bij Zorgboerderij De Groote Modderkolk te Loenen. Er wordt gezorgd voor wat lekkers en te drinken.

De fietstocht begint om 10:30 uur vanaf het Burlington Park aan de Voorwaarts te Apeldoorn. De fietstocht eindigt om ongeveer 16:00 uur in het Oranjepark te Apeldoorn waar men ontvangen wordt met live muziek.

Kosten voor deelname is € 7,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot en met 11 jaar. Er dient contact betaald te worden bij het startpunt. Opgeven kan bij Henk Jeths: henkjeths@nextsteps-apeldoorn.nl.

Foto source: Pixabay onder creative commons.